Vuković: Izgoreli smo u želji

"Mislim da smo igrali dobro, ali izgoreli smo u želji da što pre prelomimo meč i onda smo dozvolili Nemcima da se potpuno vrate sa sedam golova zaostatka, čak i da strepimo za jedan bod", rekao je Vukovic novinarima u Beogradskoj areni.

Vuković je istakao da su njegovi igrači promašili nekoliko dobrih šansi.

"Promašili smo nešto što nismo smeli, a i bilo je nekih čudnih odluka sudija u važnim trenucima. To je sport i nadam se da će i nas sreća pogledati", kazao je on.

Selektor Srbije je istakao da ne može da zameri Ivanu Nikčeviću promašenu šansu, kada je iz kontranapada pogodio stativu pred sam kraj meča.

"Dešava se to u sportu, ja ne mogu nekome da zamerim ako se nešto promaši, a pri tome se igrač baca na glavu. Verovatno bi svi zajedno potpisali ovo sve što smo do sad napraviti, tako da treba biti normalan i realan", kazao je Vuković.

(old_image)

On je rekao da srpski igrači treba što više da se odmore, jer ih čekaju bitne utakmice.

"Imamo još dva meča da osiguramo polufinale, teoretski nam treba jedan bod, tako da moramo nastojati da se što više odmorimo. Momci su se mnogo potrošili danas i fizički i mentalno. Videli ste tugu na njihovim licima, to znači da su uložili sve, a nisu dobili ono što su očekivali", ocenio je Vuković.

Reprezentacija Srbije u ponedeljak igra protiv Švedske, a u sredu protiv Makedonije.
Beta

Pogledajte još