Delfini spremni za Crnogorce

"Imamo svoj način rada koji se ne menja ni uoči poslednjeg kola. Pripremamo se na najbolji mogući način i naš cilj su tri boda. Gledali smo ih i protiv Španije. Sa novim selektorom imaju nešto novo, više su se približili italijanskom modelu igre. Mi ne odstupamo, igraćemo našu igru", rekao je Udovičih.

Srbija je pred utakmicu poslednjeg kola obezbedila direktan prolaz u polufinale, dok Crnoj Gori treba nerešen rezultat ili pobeda da bi se našla u završnici turnira.

Od rezultata utakmice Srbija - Crna Gora zavisi i Hrvatska kojoj u tom meču odgovara samo pobeda Srbije. Hrvati će u ponedeljak igrati protiv Španije, ali čak ni trijumf u tom duelu ne garantuje im prolaz posle iznenđućeg poraza od Nemačke u subotu.

"Neću ništa novo da kažem osim da su vrhunski igrači i fizički sjajno pripremljeni. Ne vidim mogućnost nekih iznenađenja. Oni imaju svoje ciljeve ali ni mi ne odustajemo od naših. Bitna je odbrana, da primljene golove svedemo na razumnu meru",
rekao je centar srpske reprezentacije Slobodan Nikić.

Levoruki šuter Srbije Filip Filipović koji je u meču protiv Hrvatske bio meta divljačkog poteza Nikše Dobuda, koji ga je udario pesnicom u lice, razmišlja samo o igri Srbije.

"Naše je da nastavimo na ovakav način i gledamo samo sebe. Nema nikakvih iznenađenja. Možda im je problem što nemaju levorukog igrača ali su ekipa za svako poštovanje. Nama je važno da nastavim sa podizanjem forme", kazao je Filipović.

Beta

Pogledajte još