Metalika 8. maja u Beogradu

BEOGRAD, 23. januara 2012. (Beta) - Američka hevi metal grupa Metalika nastupiće 8. maja u Beogradu na Ušću, gde će izvesti sve numere sa "Black albuma" iz 1991. godine, kao i pesme sa ostalih albuma, objavljeno je u ponedeljak na sajtu Beogradske arene.

Beogradska publika uživaće u izvodjenju "Sad but True", The Unforgiven", "Enter Sandman", "Nothing else matters" - hitova sa jednog od najprodavanijih Metalikinih albuma - "Black albuma".

Evropska turneja održava se povodom 20-godišnjice Metalikinog najuspešnijeg albuma, koji je, kada je izašao bio bez imena, te je "Black album" nazvan po crnom omotu. On je bio prvi na top listama u 25 zemalja, i prodat je u više od 25 miliona primeraka širom sveta.

Bend je danas na svom zvaničnom sajtu objavio da evropsku turneju proširuje nastupima u Pragu, 7. maja, gde i počinje turneju, a sledeće večeri će nastupiti na beogradskom Ušću.

Ulaznice za beogradski koncert biće u prodaji od petka, 27. januara, a više informacija o cenama i kategorijama ulaznica biće objavljeno u toku nedelje.

Metalika je prvi put pred beogradskom publikom nastupala 2004, kada je održala koncert na stadionu Partizana.

Pogledajte još