INTERVJU: Di-džej Ojša

Šta ste Niko i ti spremili za subotu?
O: Publici, kao i svaki put, mogu da obećam dobru zabavu do ranih jutarnjih sati. Moji setovi predstavljaju neku vrstu vožnje od hausa, preko disko hausa, sa primesama nekih poznatijih vokala, ali i ponekim iznenađenjem. U kombinaciji sa Nikom, koji me sve vreme prati na perkusijama, to zaista zvuči više nego interesantno. Pre nas za gramofonima je di džej Flo, a ulaz je slobodan.Sa Nikom nastupaš već neko vreme, očigledno se saradnja pokazala veoma uspešnom?
O: Da, već dve sezone često nastupamo kao tandem. Nama je najvažnije da se to što radimo sviđa publici, pa ćemo i nastaviti. Vremenom smo se i nas dvojica uigrali mnogo više nego kad smo počinjali, tako da sada i zvučimo bolje. Već sam navikao da ga vidim sa svojim “oružjem“ ispred di džej kabine.

Koji su ti radni planovi za naredni period?
O: Planiram da nastavim rezidenturu u “Tjubu” i disko baru “Mladost”, a počeo sam jednom mesečno da nastupam i novom klubu “Brankov“. U svakom slučaju, do kraja sezone će sigurno biti još zajedničkih nastupa sa Nikom, ali i sa Pukijem, Pepeom, Goranom Starčevićem