Male slatke ženske laži

Ono što se ne zna, ne može da boli...

Koliko ih je bilo...

Broj koji žene uvek smanjuju, rekli bismo s potpunim pravom. U svetu muškaraca, veći je broj velika čast, a žena sa velikim brojem partnera nije baš omiljena u društvu, hteli to da priznamo ili ne. Predrasude i nejednakost, ali realnost je takva kakva jeste. U strahu od toga da nam daju pogrdna imena, radije ćemo malo spustiti broj nego reći istinu.

Kakav je bio seks

Budimo realni, svaki seks ne može biti jednako dobar, ali to ne znači da ćemo svaki put to reći partneru. Pohvala za dobar seks čak i kada on nije tako dobar, mnogo je bolja opcija od govorenja istine, jer bi se naš partner verovatno uvredio ili naljutio.

Kupila sam ovo na sniženju

Muškarci jednostavno ne shvataju užitak kupovine, a ni potrebu žena da imaju nekoliko pari skoro istih cipela. Umesto da im otkrijemo pravu cenu, mi ćemo je smanjiti. Manje će se nervirati i raspravljati i time će i nas manje nervirati.

Kilaža

Slično kao i sa cenom odeće, jednostavno nam nije ugodno da otkrivamo pravu brojku, naročito kad ima viška. Kako bismo se osećale bolje, radije ćemo odbiti koji kilogram, nego što ćemo reći koliko stvarno piše na vagi.

Broj mobilnog

Svaka devojka je barem jednom izmislila telefonski broj kada joj je neki dosadnjaković tražio da mu ga da. To radimo da muškarce spasimo poniženja, ili barem sebe od gnjavaže.

Još samo pet minuta

Klasicna laž kada se spremamo za izlazak. Pet minuta je uvek broj koji je u igri, makar još uvek bile umotane u peškir i s mokrom kosom. Verovatno je i muškarcu lakše kada čuje manju brojku, pa samo želimo da mu olakšamo čekanje; Šta bi bilo da kažemo koliko nam zaista treba vremena da se spremimi?

Ništa mi nije

Priča stara koliko i svet... Žena je loše volje, muškarac je pita šta joj je, a ona odgovara da joj nije ništa. Naravno da nam je nešto, ali želimo da muškarci sami dođu do zaključka šta nam je.

Pogledajte još