Delfini nezadovoljni igrom protiv Crne Gore

"Još sam vruć, moram da analiziram. Ali jasno je bilo da smo imali mnogo grešaka, propuštenih prilika da izjednačimo. Uz to, ponavljam igrač više je bio katastrofalan. Sve to smo pogađali sa igračem više ranije sada nije funkcionisalo", rekao je Dejan Udovičić posle utakmice.

Srbija je na meču imala 15 prilika sa igračem više, ali je samo četiri puta uspela iz takvih situacija da pogodi mrežu odličnog golmana Crne Gore Zdravka Radića.

Reprezentativac Srbije Andrija Prlainović rekao je da je pobednika presudila želja Crnogoraca da pobede dok je Srbija već obezbedila prvo mesto u grupi i direktan plasman u polufinale.

"Videla se njihova velika želja. Imali su ogromnu volju a mi smo delovali ipak drugaČije jer nismo imali imperativ. To je tokom same igre bilo vidljivo u bazenu", kazao je Prlainović.

Centar srpske reprezentacije i najbolji strelac tima u dosadašnjem toku EP Duško Pijetlović takođe smatra da je Srbija bila opuštena pred meč i naglašava da neki aspekti igre nisu funkcionisali kako je trebalo.

"Ne možemo da poreknemo da smo bili opušteniji od njih. To je činjenica. Međutim postoje neke stvari u igri koje mi se ne dopadaju. Pre svega se to odnosi na odbranu gde neke elemente moramo da korigujemo. Nadam se da ćemo u tome uspeti u naredna tri dana", rekao je Pijetlović.

Srbija sledeći meč na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu igra u petak u polufinalu, ali se njen protivnik još ne zna.
.
Beta

Pogledajte još