Nole: Jelena, lepša si od kada se zabavljaš sa mnom! VIDEO

Novak Đoković očekivano niže pobede na Australijan openu. Fokusiran je na mečeve i protivnike, ali mu ta ozbiljnost i posvećenost nimalo ne oduzimaju od poznate duhovitosti i prirodne ležernosti zbog kojih je svakako među najomiljenijim svetskim sportistima.

Nakon dobijenog meča osmine finala Australijan opena sa domaćim ljubimcem Lejtonom Hjuitom, Novaka je u oficijelnom razgovoru teniska legenda Džim Kurijer, koji se našao u ulozi službenog spikera, pitao da li je poneo mobilni telefon sa sobom, podsećajući ga da se pred duel sa Australijancem u restoranu zabavljao fotografišući prisutne i svoju devojku Jelenu.

"To je telefon mog trenera. Slikao sam je (Jelenu) koristeći aplikaciju koja deformiše lice - uvećava ga. Sećaš se da sam se našalio sa tobom rekavši da je tako izgledala kada sam je upoznao, a od kada je počela da se zabavlja sa mnom mnogo je lepša!", rekao je Novak gledajući u Jelenu koja se šarmantno nasmejala, iako u tom trenutku verovatno nije očekivala šalu na svoj račun.

"Pa, moraćeš da odgovoriš na mnoga pitanja večeras, ali uspeo si da odgovoriš Lejtonu Hjuitu i plasirao si se u četvrtfinale. Svaka čast!", uzvratio mu je Kurijer.

Pogledajte još