Severina na Bregovićevom rođendanu ako bude mogla

Povodom vesti da će Severina biti gošća na koncertu Gorana Bregovića u Sarajevu, dobili smo saopštenje njenog menadžera Tomislava Petrovica u kome se kaže:

"O nastupu Severine kao gosta na koncertu Gorana Bregovića u Zetri razgovarali smo prošle godine, pre Severinine trudnoće. S Goranom je uvek lepo biti na bini, ali trenutno još ne znam kada će Severina početi nastupati. Zato ne mogu sa sigurnoscu potvrditi taj nastup".

Bregović će 62. rođendan proslaviti 24. marta u sarajevskoj dvorani „Zetra“. Tim povodom će organizovati spektakularan koncert koji će predstavljati njegovu celokupnu karijeru.

Severina i Bregović su jako dobri prijatelji ne samo profesionalno nego i privatno. Severina izuzetno poštuje Bregin rad i konsultuje ga kad god je u prilici.

Prethodni Sevkin album je urađan uz Breginu asistenciju i uz pomoć tekstopisaca Ljiljane Jorgovanović i Marine Tucaković. Pretežno su se okupljali i radili u Breginoj udobnoj kući u Beogradu. Kompletna ova ekipa je izjavila da su se radeći super proveli jer je Brega, između ostalog, odličan domaćin i da jedva čekaju da se ponovo okupe na novom albumu.

Pogledajte još