EP vratilo rukomet u Srbiju

Velimir Marjanović je u razgovoru sa predsednikom Skupštine Vojvodine Šandorom Egerešijem rekao da se rukomet vratio u zemlju koja ima dugogodišnju tradiciju i veliki broj kvalitetnih rukometnih klubova.

Marjanović i predsednik Rukometnog saveza Vojvodine Zoran Stanojević izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom dobrom i kvalitetnom igrom, kao i publikom koju, prema njihovim rečima, najvećim delom čine ljubitelji rukometa i porodični ljudi.

Ocenili su da je dolaskom velikog broja navijača iz inostranstva, ali i uglednih medija, ostvarena namera da se u svet pošalje pozitivna slika o Vojvodini i o Srbiji.

Šandor Egereš
i je rekao da se u ovakvim manifestacijama na najbolji mogući način oslikava "evropsko lice" Srbije i Vojvodine, što, prema njegovim rečima, najbolje pokazuju reakcije i pozitivna iskustva mnogobrojnih navijača iz inostranstva.

"Izuzetno je važno da ljudi ponesu lepo sećanje na našu zemlju nakon završetka prvenstva, kao i to što smo pokazali da svojom gostoljubivošću ali i ozbiljnim pristupom organizaciji, možemo da pariramo bilo kojoj zemlji u regionu, ali i čitavoj Evropi"
, kazao je Egereši.

Beta

Pogledajte još