ZAZ dobila nagradu Export za najprodavaniji album francuskog izvođača u inostranstvu!

ZAZ nastavlja svoju uspešnu karijeru, a stižu i nova priznanja. Zahvaljujući tome što je van granica Francuske prodala 650.000 albuma, izdavač (Sony Music France) je ponosno objavio da joj je početkom nedelje Bureau Export uručio nagradu za najprodavaniji album francuskog izvođača u inostranstvu. Ta je nagrada, kažu, prvi put dodeljena jednom izvođaču koji je prodao više od 500.000 primeraka albuma na francuskom jeziku van Francuske. Zahvaljujući uspehu u domovini, ali i izvan nje, Sony Music France joj je uručio i dijamantsku ploču.
Na dodeli francuskih nagrada Victoires de la musique , ZAZ će se boriti u kategoriji za najbolju muzičarku godine ! Dodela tih nagrada Victoires de la musique održaće se 3. marta u pariskom Palais des Congres.

Interes za ZAZ je takav da je ona u poslednjih šest meseci najprodavaniji strani izvođač i u Srbiji! Tome je značajno doprineo fantastičan prijem koju je ZAZ dobila na svom prvom koncertu u Novom Sadu, a svakako će tek doprineti njen veliki koncert koji će održati ovoga leta u Beogradu!

Live album « Sans Tsu Tsou »(Sony Music/Menart) , ovih dana očekujemo i u našim radnjama !