Kings of Strings snimili spot u Beogradu (VIDEO)

Ova, ujedno i prva u nizu zajedničkih numera gitarskog trojca, snimljena je u saradnji sa našim poznatim producentom Vojom Aralicom, a u pitanju je instrumentalna verzija balade Denija O’Kifa (Danny O’Keefe) iz 1972. godine koju su svojevremeno izvodili i Elvis Prisli, Henk Vilijams i drugi. Pored ove, još nekoliko numera snimljenih u Beogradu, pojaviće se na specijalnom izdanju „Kings of Strings“ sredinom marta u produkciji „Guitar Art“ festivala.

Većina kadrova za spot snimljena je tokom njihovog sastanka u Beogradu, ali i na putovanjima po evropskim gradovima u kojima su ova trojica majstora šestožičanog instrumenta vežbali za predstojeću turneju tokom koje će nastupiti i u okviru ovogodišnjeg „Guitar Art“ festivala, 17. marta u Sava centru.

Ulaznice za ovaj koncert po cenama u pet kategorija od 1590 do 2990 dinara prodaju se na blagajni Sava centra, te u prodajnim mrežama Kard servisa i Eventima, dok se rezervacije najboljih mesta u sali mogu izvršiti pozivom na broj 011/220-6244.

Međunarodni, 13. po redu, „Guitar Art“ festival održaće se u Beogradu od 16. do 21. marta 2012. godine. Festival pod sloganom „Kontinenti“ predstaviće više od 60 umetnika koji, shodno sloganu, dolaze iz svih naseljenih kontinenata, sa ciljem da tokom šest festivalskih dana publici približe muziku iz različitih i međusobno veoma udaljenih delova sveta.

Pogledajte još