Da prstići ne mrznu dok koristite mobilni

Tablet računari i mobilni telefoni sa velikim touch ekranima napravili su bum na svetskom tržištu, a i kod nas sve više postaju nezaobilazan deo svakodnevnice. Međutim, kako zima sve više “steže” i donosi hladnoću i padavine, ovi uređaji postaju sve komplikovaniji za korišćenje – jednostavno, njihove ekrane ne možete da “pipkate” ako nosite rukavice. To je zato što ti ekrani koriste prirodni elektricitet vaših prstiju da bi “znali” gde pritiskate, a skidanje rukavica pre kucanja poruke ili proveravanja mailova nije baš praktično.

Sa CITY GLOVES rukavicama nećete imati takav problem. One su protkane specijalnim provodljivim vlaknima, pa će ekran “prepoznati” vaše prste. Pritom, one su većinom izrađene od kvalitetnog i, što je najvažnije, toplog pamuka.

Ovakve rukavice su već neko vreme dostupne u inostranstvu, na više sajtova, mada ima cena nije baš privlačna, pri čemu i isporuka u našu zemlju možete biti jako skupa stavka. Sada ih je konačno moguće kupiti i u Beogradu, u prodavnicama CityShopa i Tehnomanije. Cena iznosi 1399 dinara u maloprodaji (postoji i mogućnost prodaje na veću količinu, sa dodatnim popustom).

Mi smo ih pošteno istestirali i ustanovili smo da savršeno funkcionišu – telefon smo normalno koristili, a ruke su nam bile tople. Dakle, ako mnogo šetate gradom ovih dana, ili ako idete na zimovanje, obavezno ponesite jedan par ovih rukavica…