Drugo veče: Cadenza Records

Čileanski DJ i producent Luciano svoj put gradio je uz brojne inicijatore latinske elektronske muzičke scene. Sada živi u Švajcarskoj i miks čileanskog i švajcarskog identiteta u njegovoj muzici predstavljen je kroz posebnu mešavinu koju čine deep techno i electro zajedno sa njegovim prepoznatljivim groovy i minimal ritmovima.

Reebot će se ponovo naći za pultovima Dance Arene, sa još jednim inspirativnim live nastupom koji obuhvata čitav spektar od deep minimal i electro tech vajbova pa sve do old school house zvuka.

Kenny Larkin jedan je od lidera detroitskog techna u elektronskoj muzičkoj industriji i preko dvadeset godina njegovi nastupi su poseban doživljaj, a susret sa publikom na Dance Areni će svakako biti za pamćenje.

Robert Dietz je izgradio svoj jedinstveni muzički pristup na frankfurtskoj klupskoj sceni kreirajući hiponotišući, seksi zvuk.

Još jedno važno ime ove etikete svakako je Maayan Nidam aka Miss Fitza, čija raznolikost u muzičkom izrazu i savršen osećaj za groove i funk obećavaju plesnu i zavodljivu noć na Dance Areni.

ULAZNICE:

Promo cena: 6990 dinara
Popust za studente i srednjoškolce: 5490 dinara
Redovna cena: 10990 dinara

Pogledajte još