Big Snow Festival: Još 5 dana promo akcije!

Na festivalu će nastupiti preko 100 vrhunskih svetskih, domaćih i regionalnih izvođača elektronske, rock, reggae i jazz muzike, raspoređeni na 10 bina.

Ovaj nesvakidašnji skijaško-muzički događaj obeležiće vodeći svetski izvođači kao što su Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms DYNAMITE, Freestylers, Modestep, Judge Jules, Eddy Tample Morris, Micky Slim i mnogi drugi. Od domaćih sastava nastupiće popularni bendovi urbane muzike u Srbiji kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitchme, Deca Loših Muzičara, Eyesburn, Vrooom, i mnogi drugi.

Osim noćne žurke biće organizovane i dnevne, tzv. Apre-ski žurke koje su standardna ponuda u svim većim evropskim skijalištima kao i atraktivan sportski i zabavni program u kome će učestvovati kako gosti festivala, ličnosti iz javnog života, tako i vrhunski svetski ski i snowboard takmičari. Novi sistem za veštačko osneživanje, ukoliko zatreba, pokriće više od 70 odsto kapaciteta ski-centra, i time omogućiti radosti zimskih sportova na Kopaoniku, bez obzira na vremenske prilike.

Pored vrhunskog muzičkog programa, jedan od glavnih kvaliteta festivala su izuzetno atraktivne cene festivalskih aranžmana. Velika promotivna akcija koja traje još samo par dana omogućava svima da svoje mesto obezbede za svega 99 evra i to za sedam dana skijanja i najluđeg provoda. Cena uključuje sedam dana smeštaja u centru Kopaonika (Konaci ili Jatovi apartmanimi) uz sedmodnevnu ulaznicu za festival.

Uz to, zahvaljujući Skijalištima Srbije i organizatorima, šestodnevni ski pass za sve posetioce festivala se može kupiti sa popustom od 60%. odn. za samo 39 evra. Akcija traje do 31. januara, a broj mesta je ograničen.

Festival je pre dve godine pokrenula najveća svetska turistička organizacija Thomas Cook, a u Srbiji ga organizuju EXIT Tim i MK Mountain Resort uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj.

Do tada proveri kakav provod nude klubovi.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.