Udovičić: Idemo na zlato!

"Imali smo psihološki tešku utakmicu jer smo bili favoriti pred meč. U dobroj smo formi i igrali smo ceo turnir na visokom nivou a kada imate takvu situaciju teško je biti pribran i dobiti 'dobijenu' utakmicu. Italija je svetski šampion, ali mi smo uspeli posle nešto lošijeg starta da se vratimo u utakmicu i zasluženo pobedimo", rekao je Udovičić agenciji Beta posle pobede 12:8 i plasmana u finale.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU:
Srbija - Italija 12:8

Selektor Udovičić je tokom prve četvrtine meča zamenio prvog golmana tima Slobodana Sora i u igru ubacio Branislava Mitrovića.

"Promenio sam golmana jer trener nekada mora da preuzme rizik. Kvalitet jake ekipe je da ima dva odlična golmana. Danas Soro nije uhvatio dve tri lopte i razumljivo je da sam morao da trgnem ekipu", kazao je Udovičić.

Posle ubedljive pobede protiv Italije reprezentacija Srbije se okreće finalu, a selktor je ocenio da protivnik u tom finalu "nije presudan".

"Idemo na zlato", rekao je on.

POGLEDAJ VIDEO:
Srbija - Italija 12:8

Na plivalištu Piter Van der Hugeband tokom meča sa Italijom bilo je oko sto navijača Srbije, koji su sa tribina pozdravljali svaki potez vaterpolista.

Oni su noseći zastave i srpska obeležja pevali "Fićo majstore" i burno pozdravljali svaki dobar potez i pogodak levorukog strelca i najboljeg vaterpoliste sveta u 2011. godini Filipa Filipovića.

Beta

Pogledajte još