Blohin: Bili smo kao iz Pepeljuge

HAMBURG, 19. juna 2006. (Beta-Rojters) – Selektor Ukrajine Oleg Blohin bio je jako srećan posle pobede nad Saudijskom Arabijom od 4:0, a svoje zadovoljstvo izrazio je slikovito.
“Bilo je pomalo kao u Pepeljugi, bundeva se pretvorila u prelepu kočiju, a ostale životnje postale su čudesni konji. To nam se danas desilo. Znali smo da će ovo biti odlučujuća utakmica, zato smo preokrenuli stvari i uradili sjajan posao”, rekao je Blohin.
Selektor je rekao da je Ukrajina sada preuzela sudbinu u svoje ruke.
“Budućnost je sada ista kao što je bila. Moramo da pobedimo Tunis (23. juna). To nam je cilj i na to ćemo se sada koncentrisati”, rekao je Blohin.
Napadač Ukrajine Andrij Voronjin rekao je da je ova pobeda iskupila ekipu od početnog poraza.
“Posle poraza od Španije 0:4, kada smo se osramotili igrom, želeli smo da pokažemo da znamo da igramo, a imali smo i malo sreće. Naš cilj je da prođemo grupu. Nadam se da ćemo proći a onda ćemo videti protiv koga igramo”, rekao je Voronjin.
Selektor Saudijske Arabije Markos Paketa rekao je da je utakmica bila jako teška za njegov tim, kome sada preti eliminacija posle samo jednog osvojenog boda iz dve utakmice.
“Utakmica je bila teška. Moraćemo da se koncentrišemo na utakmicu sa Španijom. Uključićemo sve igrače i pobrinuti se za brze španske igrače”, rekao je selektor.
Paketa je rekao da su njegovi igrači dali sve od sebe protiv Ukrajine.
“Stalno su pokušavali koliko su mogli. Kada date sve od sebe, uvek ste zadovoljni rezultatom”, rekao je Paketa.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.