Braća Brent: Gossip Gays osvajaju Njujork!

Ono što neki u Beogradu pokušavaju "na mišiće" da postanu - socialite (članovi visokog društva koji žive "provodeći se" i obilazeći "eventove"), u Njujorku pojedinima dolazi prirodno, nasleđem, trudom.

Ceo svet zna za Paris i Niki Hilton koliko zbog njihovog poznatog prezimena, toliko i zbog svega što su "uradile" jednostavno pojavljivajući se na događajima širom SAD. Svi ih znaju, a na trenutke malo ko je bio siguran zašto im pripada titula celebrity. Ali, one su svoju "socialite karijeru" iskoristile da sebi kao naslednicama bez neke konkretne profesije naprave posao kojim će se baviti. U njihovom slučaju to je moda pomešana sa televizijom, muzikom i filmom.

Međutim, u Njujorku, Paris, Niki i njihovi vršnjakinje i vršnjaci iz visokih krugova su stara priča. Stigli su novi "it momci" da osvoje "scenu" - braća Brent.

Piter Brent II (18) i Heri Brent (15) su napravili pravi "bum" na njujorškoj društvenoj sceni sa svojim stilom odevanja, promišljenim pojavljivanjima na "high class" modnim revijama, žurkama i otvaranjima, ali pre svega činjenicom da su prelepi i... gej!

Braću Brent u Njujorku već zovu "Gossip Gays", inspirisani nazivom popularne serije "Gossip Girl" koja prati živote mladih poput Pitera i Herija koji žive na relaciji Menhetn-Sent Bart-Pariz ili gde god dobra modna revija ili žurka odvedu.

Međutim, Piter i Heri nisu tek tako stupili na "scenu". Poreklo ih je odvelo pravo do zvezda. Oni su deca milijardera Pitera Brenta i bivšeg modela Stefani Sejmur, tako da i ne čudi da su toliko zainteresovani za modu.

Stariji Piter sa 18 godina je otvoreno gej, dok njegov brat nije, ali se šuška da takođe jeste. Obojica završavaju jednu od najprestižnijih gimnazija i vode zajednički Twitter nalog koji morate pratiti ako volite modu, luksuzan život i dobru hranu - @HarryPeterBrant.

Kad dete milijardera slavi punoletstvo...

Svestan da je ipak potrebno imati profesiju, Piter sebe opisuje kao "dizajnera, kolekcionara umetnina, osobu iz visokog društva i modela". Zajedno sa mlađim bratom ne propušta revije visoke mode bez obzira na kom delu sveta se dešavaju, zajedno ih komentarišu i to čine sa priličnim znanjem, iako su zapravo tinejdžeri.

(old_image)

Zašto su braća Brent toliko omiljena i većina im predviđa svetlu budućnost? Pa, vrlo jednostavno, Piter ne krije da je homoseksualac i to je jako bitno za druge dečake koji su možda zbunjeni. Verovatno će i Hari tako uskoro.

Zatim, spremni su da obuku leopard print, razmišljaju o svakom komadu garderobe koji stave na sebe, govore kitnjasto, uvek su uglađeni, obožavaju Pradu, Galijana, Mekvina i Lanvin, prate modu i razumeju se u nju, prelepi su poput svoje mame supermodela Stefani Sejmur...

Postoji li u Beogradu neko ko bi sebe mogao da nazove socialite?

Pogledajte još