Grant kaznio Ilića i Babovića

Sašu Ilića i Stefana Babovića je u četvrtak ujutro "izdao" alarm na telefonu, pa u 10 časova nisu bili u autobusu spremnom za polazak na trening.

Usledio je poziv od saigrača, pa su Ilić i Babović direktno iz postelje utrčali u autobus, sa zakašnjenjem od pet minuta. Avram Grant im nije po ulasku ništa rekao, dok su saigrači usnule cimere dočekali aplauzima.

Ipak, kada je počeo trening, izraelski stručnjak je kraćim monologom, prevedenim od pomoćnika Radinovića, stavio do znanja igračima da neke stvari moraju da se razgraniče već na startu.

- Ne volim da pričam o disciplini, jer ste vi profesionalci i sami morate da vodite računa o sebi. Za kašnjenje nema opravdanja, ako ja ne kasnim, nemojte ni vi - počeo je Grant.

U trenucima kada se ni muva više nije čula, šef struke crno-belih je nastavio podsećanjem da doručak nije obavezan, ali da je i te kako poželjan kada su na rasporedu dva treninga.

- Morate da vodite računa o svemu. Vaše telo je kao mašina i da bi funkcionisalo morate da ubacujete gorivo. Nikako nije dobro da dođete na trening bez bar malo unete hrane, jer onda ne možete normalno da funkcionišete.

Izvor: novosti.rs

Pogledajte još