Mario Božić u Borcu iz Čačka

Ovaj 28-godišnji fudbaler rođen je u Tuzli, a nastupao je još za Loznicu, Radnički Stobeks, Milicionar, Fehervar, Ujpešt i Slovan iz Bratislave.

Prošle zime Božić se pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, međutim do transfera u beogradski klub nije došlo.

Novi igrač čačanskog superligaša naveo je za sajt kluba da je jedan od razloga dolaska u Borac poznanstvo sa trenerom Slavkom Petrovićem.

"Borac kao klub znam još iz mlađih kategorija, kada sam u dresu Loznice igrao protiv vršnjaka iz Čačka. To je za mene oduvek bio jedan od pravih srpskih klubova. Drugi razlog mog dolaska u Borac je što sam igrajući u Mađarskoj dobro upoznao sadašnjeg trenera Slavka Petrovića", rekao je Božić.

On je istakao da je ove zime imao "dosta ponuda, posebno iz srpskih klubova", ali da "velike dileme nije bilo".

"Spreman sam da se dokazujem od prvog dana priprema i uveren sam da ćemo sa ovakvim igračkim kadrom, stručnim štabom i stabilnim klubom iza nas pokazati pravo lice na proleće i vratiti Borac na pozicije koje mu pripadaju. Rešio sam neke svoje dileme i potpuno sam spreman da se posvetim obavezama u Borcu", kazao je Božić.

Borac je prvi deo sezone završio na pretposlednjem mestu u Super ligi Srbije sa osam bodova, jednim više od poslednjeg Metalca.

Beta

Pogledajte još