JK i Ivan Ivanović "ratuju" na Twitteru

Pratili smo juče na našem Twitter nalogu @Nadlanu jedan "slatki rat" koji sve više liči na "početak jednog divnog prijateljstva" na omiljenoj društvenoj mreži svetskih, a sada i domaćih celebrityja.

Naime, "mala od skandala, ali i društvenih mreža" - Jelena Karleuša (@karleusastar) je čekajući let za nastup u Insbruku na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" slučajno srela voditelja Ivana Ivanovića (@veceivan) koji postaje sve pasioniraniji twitteraš. Ili je on sreo nju?! Mada, i nije toliko bitno... I, kada su se "ugledali, odmah su spazili" i krenuli da "tweetuju" o ovom "sudaru svetova". (Ili su njih dvoje ipak jedan isti svet, a nisu toga ni svesni?)

Dok je JK hrabro i u svom stilu odgovarala Ivanu na njegove "tweetove", da ne kažemo baš prozivke, Ivan je celu priču počeo postavljajući objave svojim "followerima". Znači, stvar je jasna, njih dvoje se i te kako međusobno prate... A evo i kako je taj "Twitter rat" izgledao.

- I dan dobija novi obris. Četiri stola od mene sedi JK! Šta je sledeće? Srušiće se avion - objavio je Ivanović kada je ugledao "divu".

- Hit, sedim iza stuba i umirem od smeha. Kao u filmu... Gde li putuje? Beč ili Minhen? Cirih? Jedino što ima na ekranu za nju je Frankfurt - nastavio je Ivanović kroz nekoliko "tweetova", nakon čega mu se JK direktno obratila:

- @veceivan počinje da me plaši... Tako je i Mark David Chapman počeo... :-)) "Imagine" mene kako se osvrćem u strahu... po aerodromu! - napisala je @karleusastar misleći, verovali ili ne, na ubicu Džona Lenona.

- Osećam ti dah, ježim se - poručila je JK voditelju na šta joj je on odgovorio:

- Ne brini, bezbedna si! Čuvam ti leđa. 🙂

I na kraju ove komunikacije na granici rata i romanse, Ivanović je zamislio da je Hemfri Bogart i napisao sledeće:

- Ona ulazi u avion, ja ispijam piće i kažem: "Sviraj to ponovo, Sem".

Da li je ovo zaista "Twitter rat" ili scenario romantične komedije u 140 karaktera - vreme će pokazati? Kao iskusni twitteraši mi znamo na šta nam ovo dopisivanje opasno liči... Reći ćemo vam jednom i to na @Nadlanu 😉

Pogledajte još