Finalisti emisije "Ja imam talenat"

Emisija je počela u žestokom rok ritmu grupe "Pogrešila roda" iz Aranđelovca, koja je u finišu bila bolja od Borisa Subotića, zahvaljujući presudnom glasu Ivana Tasovca. Vjekoslav Vidović, derviš iz Zagreba sledeći je izašao na scenu i dodatno podigao temperaturu, prenosi Blic.

Njegov talenat je možda i među najneobičnijima u ovom serijalu, jer se on bavi trbušnim plesom. Ovaj moderni derviš na sceni je pokazao izuzetnu kontrolu svog tela, a u jednom momentu je uspeo da balansira sa mačetom na glavi i da istovremeno pleše.



Marija Serdar koja je publiku i žiri osvojila u jednoj od prvih emisija, a za koju se tročlani žiri složio da ima anđeoski glas, imala je nastup sa pravim krilima anđela. Ona se odlučila za veoma zahtevnu pesmu Selin Dion "I Surrender" i mada je imala jaku tremu uspela je da još jednom dobije ovacije gledališta.

Marko i Mina, prijatelji iz Čačka, obradili su u svom aranžmanu “Adađo”, a od Mine Lazarević su dobili kompliment da se zbog njih osećala kao na San Remu.

Plesna grupa “Dance Factory” izvela je sasvim nesvakidašnju koreografiju kroz koju su pokušali da ljudima ukažu na to koliko je lepote u svetu zatrpanom smećem, koje je bilo razasuto po čitavoj bini, ali im to ni najmanje nije smetalo da izvedu vrhunsku kombinaciju klasičnog i dež baleta.

Na scenu je onda stupio srpski Džastin Biber, 11-godišnji Boris Subotić iz Subotice, koji je sa ne tako poznatom numerom "Tražim" Tijane Bogićević uspeo da podigne publiku na noge, pa iako mu je žiri prognozirao veliku karijeru pevača, ipak je zaustavljen na korak od finala kad je izgubio u duelu od benda “Pogrešila roda”.

Vatreni šou u bukvalnom smislu te reči priredili su barmeni Milan i Manja. Oni su hazarderski žonglirali flašama koje su gorele, a krajnji rezultat zna samo žiri koji je probao koktele koje su im pripremili na veoma atraktivan način.

Publici se poslednja predstavila i prva finalistkinja u toku večeri, jedanaestogodišnja Emilija Đonin iz Vršca, koja se pesmom Bijonse “Listen” plasirala u finale galsovima publike.

Pogledajte još