Seks sa 1000 muškaraca

Kristal koja je nedavno otkrila da je spavala sa 1000 muškaraca, priznanaje da je rođena kao muškarac Kristofer Snouden.

- Sada sam i ja poput bilo koje druge devojke koja uživa u životu. Konačno imam telo kakvo želim i hoću stalno da ga koristim - kaže Kristal.

- Plašim se da će se mnogi muškarci sada razbesneti, ali ja moram da kažem istinu. Ja ne mislim da sam ih lagala – sada zaista jesam žena a prošlost je iza mene. Ne želim da bilo ko sa kim sam spavala posumnja u moju seksualnost - rekla je Kristal za britanski magazin "The Sun".

Kako Kristal priča, njeni roditelji su rano shvatili da je "rođena u pogrešnom telu, otac joj je za četvrti rođendan poklonio suknjicu.

Konačno, ona je 2002. godine počela da uzima hormonsku terapiju, a nakon operacije potpune promene pola, promenila je i ime i bila zvanično zavedena u evidenciji kao žena.

Još pre operacije, ona je spavala sa muškarcima, a nakon promene pola spavala bi sa sedmoricom u jednom danu. Nekima od njih je priznala da je rođena kao muško.

Ona je istakla da se nikada ne bi bavila prostitucijom jer bi se osećala kao robot. "Ovako zaista uživam u tome. Biram sa kim spavam i kada to radim“.

Pogledajte još