Bred Pit: Anđelina je i dalje "loša devojčica"

Anđelina Džoli je nedavno za emisiju "60 Minutes" izjavila da i pored svojih filantropskih težnji i šestoro dece i dalje ima svoju "mračnu stranu", što je, kako piše magazin "People", njen partner Bred Pit s radošću potvrdio.

- Ona je i dalje loša devojčica. To je tako divno. Ali, to nije za javnu upotrebu - rekao je Bred Pit (48) u emisiji "This Morning" na televiziji CBS.

Međutim, možda je to i jedina privatna stvar tridesetšestogodišnje Anđeline Džoli čija porodica je non-stop pred očima javnosti. Njihovo šestoro dece to svakako najviše pogađa...

- Oni su prilično navikli na umor od aviona i stalno seljenje s jednog na drugo mesto. Najbitnije je da smo mi zajedno. Tako da je dom uvek netaknut. Sami pakuju svoje torbe i sami su odgovorni ako zaborave svoje punjače za mobilni... - rekao je Bred u intervjuu za CBS.

Ako ste slučajno zaboravili, Anđelina i Bred imaju šestoro preslatke dece, a to su: Medoks (10), Paks (8), Zahara (7), Šajlo (5) i blizanci Noks i Vivijen (3). Naravno, ovim superstarovima porodica je na prvom mestu.

Pogledajte Bredov intervju za CBS.

Pogledajte još