Kluni i Pit na ručku pred dodelu Oskara

LOS ANDJELES, 7. februara 2012. (Beta-AP) - Bred Pit, Džordž Kluni i Vajola Dejvis neka su od poznatih imena koja su prisustvovala svečanom ručku pred dodelu Oskara u Los Andjelesu.

Kluni je novinarima pred početak ručka rekao da same nagrade ne moraju da budu najbolja stvar kod nominacije za Oskara, već da je to često i druženje sa prijateljima, aludirajući pored ostalih na Pita, sa kojim je igrao u filmu "Igraj svoju igru". "Mnogi misle da se mi stalno vidjamo. Istina je da Breda nisam video skoro godinu dana, do dodele Zlatnih globusa u januaru. Zato je zabavno videti ljude koje dugo nisam video", kazao je Kluni.

Na meniju su bili začinjena govedina, azijska patka, losos, salata od povrća, kao i šerbet sa sosom od manga i jagode. Kluni je nominovan za Oskara za film "The Descendants", a Pit za "Moneyball". Na ručku su bile i Vajola Dejvis i Oktavija Spenser iz filma "Služavke", junakinje filma "Albert Nobs" Glen Klouz i Dženet Maktir, kao i Runi Mara iz filma "Muškarci koji mrze žene". Glumci će se naredni put sresti na svečanoj dodeli Oskara 26. februara u Kodak teatru u Holivudu. Domaćin svečanosti biće Bili Kristal.

Pogledajte još