Bogićević u klinču sa Đurićem!

Miroslav "Baja" Bogićević je široj javnosti malo poznat, pa će se mnogi verovatno iznenaditi kada budu čuli podatak da je osnivač kompanije Farmakom vlasnik šabačke Mlekare, Zorke, Fabrike akumulatora u Somboru, livnica u Požegi i u Guči, kompanije Farmakom, više od 10 rudnika...

Izvozi u zemlje Evropske unije, Rusiju, Afriku i tvrdi da je po poslovnim planovima proizvodnja njegovih kompanija u periodu od septembra 2012. do istog meseca 2013. godine trebalo da dostigne i milijardu evra!

(old_image)

U svakom slučaju, Dragan Đurić je dobio ozbiljnu konkurenciju. Bez obzira na to što će predstojeća Skupština crno-belih, zakazana za 20. februar, biti "samo" radna, pa je malo verovatno da će već tada biti smene u Humskoj.

Međutim, sva je prilika da ćemo već tada imati priliku da čujemo raspravu o učinku predsednika o čijem odlasku se počelo pričati kada je iz kluba oterao trenera Aleksandra Stanojevića, sportskog direktora Mladena Krstajića i, ne manje bitno, svog doskorašnjeg savetnika Nenada Bjekovića.

Dragan Đurić će biti smenjen samo u slučaju da 33 od 65 delegata Skupštine digne ruku za glasanje o poverenju sadašnjoj upravi. Za zakazivanje vanrednih izbora dovoljno je i 22 glasa.

Izvor: mozzartsport.com

Pogledajte još