Nebojša Arežina

Nebojša se muzikom bavi od svoje 13. godine. Septembra 1998. godine s Markom Peruničićem osniva produkcijski dvojac Atelje Trag i ulazi u vode komercijalne muzike. Komponuju, aranžiraju i produciraju desetine najkomercijalnijih izdanja u zemlji i regionu. Njihov portfolio danas sadrži preko 400 pesama urađenih za zvezde poput grupe 187, Jelene Karleuše, Zdravka Čolića, Đoganija, DnD, Dina Merlina, Kerbera, grupe Biber i desetina drugih, najtiražnijih izvođača u regionu. Uz angažman na polju advertajzinga, u svojstvu kreatora brojnih radijskih i TV džinglova i kampanja, u saradnji s najvećim srpskim agencijama, Atelje Trag probija se u sam vrh muzičko-medijskog posla u Srbiji. Godine 2005. osnovana je kompanija Atelje Trag Group DOO, u čijem je sklopu sagrađen jedan od najsuperiornijih studija na Balkanu, ATG Recording Studio ( www.ateljetrag.com ).


Omiljena inostrana kuhinja i jelo?
Volim italijansku kuhinju.... ali uvek prevagnu jela s roštilja, tako da ću ipak glasati za ćevape. 

Omiljeni restoran?
Malo Korzo. 

Omiljeni kafić?
Nemam neko omiljeno mesto gde volim da sedim, ali mi prijaju splavovi u dnevnoj varijanti. 

Da li pijete koktele i koje?
Nisam probao mnogo koktela, ali su mi omiljeni oni koje pravi moj kolega i prijatelj Marko Peruničić. S obzirom na to da ih on izmišlja u trenutku pravljenja, nemaju ime.... 

Omiljeno alkoholno piće?
Ne konzumiram alkohol, sem u izuzetnim prilikama i u tom slučaju volim da popijem domaću rakiju, a pomenuo bih koktele pomenute u prethodnom pitanju. 

Gde je po vašem mišljenju najbolji provod u gradu?
Najbolji provod u gradu je s prijateljima i bliskim osobama, i u tom slučaju je mesto nebitno. 

Koji je vaš omiljeni grad u svetu i zašto?
Nisam baš imao priliku da mnogo putujem, ali bih voleo da posetim sve svetske metropole. Mislim da svaki od tih gradova poseduje specifičnu atmosferu koju treba osetiti i doživeti.
 
Omiljeni modni kreator?
Nemam ga. 

Kakav je vaš stil života u jednoj reči?
Jednostavan. 

Šta je najvažnije u životu?
Pa mišljenje o tome šta je najvažnije u životu se menja kako osoba stari. Naravno da vam nisu bitne iste stvari sa 15 i sa 60 godina. Na to pitanje ću vam odgovoriti za jedno četrdesetak godina, kada budem 100 odsto siguran u odgovor. 

Omiljeni parfem?
Moschino. 

Koja vam je omiljena marka automobila i šta vozite?
Nemam omiljenu marku automobila, jer me ne privlače preterano. Automobil tretiram isključivo kao prevozno sredstvo i ništa više od toga, vozim juga koji još uvek zadovoljava moje potrebe. Kad se raspadne, razmisliću o novom prevoznom sredstvu. 

Kojim sportom se bavite, a kojim biste voleli?
Trenutno se ne bavim sportom zbog prirode posla. U  suštini sam lenj i bilo bi glupo da kao izgovor stavim da imam previše obaveza. Kao klinac sam se bavio atletikom, a voleo bih da probam free climbing. 

Kakve satove volite, digitalne ili klasične i zašto?
Volim klasične satove, jer mislim da su sofisticiraniji od digitalnih i daju dozu ozbiljnosti onome ko ih nosi. I, naravno, dugotrajniji su. 

Da li verujete u ljubav na prvi pogled?
Verujem. 

Šta je vaš najbolji afrodizijak?
Za mene je najbolji afrodizijak prisustvo voljene osobe. 

Šta mislite o seksu za jednu noć?
Mislim da je to OK varijanta za ljude koji ne žele da se vezuju.

Ko je po vašem mišljenju najseksepilnija muška i ženska osoba s javne scene?
Nemam baš neko mišljenje o seksepilu muških i ženskih osoba s naše javne scene, ali ako bi me pitali za ljude sa strane scene, svakako bih glasao za Skarlet Johanson i Džerarda Batlera. 

Vaša formula za uspeh?
Ne postoji neka savršena formula za uspeh, ali što se tiče moje, to je ona stara dobra izreka - "tiha voda breg roni", mada čovek treba ponekad i da rizikuje.
 
Ko je idealna žena/muškarac?
Idealna je svaka žena koju vi smatrate idealnom. Naravno da je to subjektivno viđenje stvari, ali bilo bi glupo da postoje parametri za "idealno". 

Šta je za vas hedonizam? 
Druženje, glupiranje, razni gurmanluci, rad u studiju - jednom rečju, sve što me ispunjava. 

Da li ste tetovirani, šta mislite o tome i šta biste tetovirali na svom telu?
Ne verujem da bih se istetovirao jer me to generalno ne privlači, ali nemam ništa protiv takvog vida ulepšavanja tela. 

Da li imate poroke i koje?
Stvarno nisam poročna osoba, a i možda je glupo tako nešto reći za sebe samog. 
 

Pogledajte još