Oproštaj od Doktora Hausa u maju: VIDEO

LOS ANDJELES, 9. februara 2012 - "Posle dugog razmatranja, producenti 'Doktora Hausa' odlučili su da će ova, osma sezona serije biti poslednja", navode u saopštenju njeni producenti.

Osma sezona "Doktora Hausa" trenutno teče na Foks televiziji, a poslednja epizoda planirana je za 21. maj, piše na sajtu www.imdbpro.com.

"Odluka o prekidu serije, danas ili u bilo kom drugom trenutku, bolna je", navode producenti.

"Producenti su Hausa uvek smatrali enigmom. Ne bi smeo da bude poslednji koji napušta scenu. Šta bi moglo da bude bolje nego da nestane pre nego što muzika prestane, kada u vazduhu još ima obećanja i malo misterije?", napisali su.

EVO DESET RAZLOGA DA VOLITE DR HAOUSA:


"Doktor Haus", koga glumi Britanac Hju Lori, govori o bolničkom lekaru čovekomrscu Gregoriju Hausu koji koristi nekonvencionalne metode i često nailazi na nerazumevanje svojih mladih učenika. Nakon prvih epizoda 2004, serija nije postigla zapažen uspeh, ali je vremenom postala kultna i zaštitni znak televizije Foks.

Poslednjih godina troškovi snimanja su porasli, a gledanost je opala. Kraj serije mogao bi da označi i kraj glumačke karijere 52-godišnjeg Hjua Lorija

Glumac je u novembru izjavio da će se posle "Doktora Hausa" okrenuti režiji i producentskom radu.

Lori je za ulogu Hausa dobio dva Zlatna globusa. Za Emi nagradu bio je nominovan šest puta.

NAJDUHOVITIJI TRENUCI SA SNIMANJA:


Pogledajte još