Nezaboravne ljubavne pesme iz filmova

Nešto zauvek: “Moon River” iz filma “Doručak kod Tifanija” u izvođenju Odri Hepbern.

Nešto emotivno: Tema iz filma “The Way We Were” u izvođenju Barbare Strajsend.

Nešto tužno: “It Must Have Been Love” iz filma “Zgodna žena” u izvođenju benda Roxette.

Nešto omiljeno: “Time of My Life” iz filma “Prljavi ples” u izvođenju Bila Medlija i Dženifer Vorns (jedva smo izabrali jednu pesmu iz ovog filma!).

Nešto genijalno: “Lady, Lady, Lady” iz filma “Flashdance” u izvođenju Džoa Espozita (još teže je bilo izabrati jednu pesmu iz filma za sva vremena!).

Nešto cool: “Playground Love” iz filma “The Virgin Suicides” u izvođenju benda Air.

Nešto šmekerski: “Take My Breath Away” iz filma “Top Gun” u izvođenju benda Berlin.

Nešto drugačije: “Love Song For a Vampire” iz filma “Dracula” u izvođenju Eni Lenoks.

Naravno, nismo zaboravili i Selin Dion i “My Heart Will Go On” iz filma “Titanik”, Vitni Hjuston i “I Will Always Love You” iz filma “Telohranitelja”, Aerosmith i “I Don't Wanna Miss a Thing” iz filma “Armagedon”, Džoa Kokera i Dženifer Vorns i “Up Where We Belong” iz filma “Oficir i džentlmen”, Patrika Svejzija koji, na žalost, više nije sa nama i njegove pesme “She's Like The Wind“, opet iz filma “Prljavi ples”… A kao fanovi Hjua Granta nama je neodoljiv i njegov muzički izlet “Way Back Into Love” i “Don't Write Me Off Just Yet” iz filma “Music & Lyrics”.

Ostavi nam u komentarima tvoje favorite ljubavnih pesama iz filmova ili tvoj ljubavni miks koji ćeš pokloniti nekome specijalnom za Dan zaljubljenih.