Mark Džejkobs uveo "South Park" u svet mode (VIDEO)

Trej Parker i Met Stoun, autori popularnog animiranog serijala "South Park" retko "ostanu dužni" zvezdama. Ali, oni sve to čine na vrlo duhovit način. Pa ko može da se na njih naljuti? Poznati dizajner Mark Džejkobs svakako nije, iako su ga nazvali Mišićavi čovek Mark.

Štaviše, Mark Džejkob je odlučio da "South Parku" otvori vrata modne istorije dizajniravši majice sa junacima iz serije Erikom Kartmanom, Rendijem Maršom i Batersom Skočom. Samo, postoji jedan štos - ova smešna trojka na majicama sa potpisom Marka Džejkobsa nema na sebi ni jedan jedini komad odeće?!

LEGENDARNO: Erik Kartman i njegovo "f..k me"!

Ne, nije Mark odlučio da "prebaci loptu" na Trejev i Metov deo terena, već su ove majice sa natpisom "Zaštite svoj najveći organ" dizajnirane u humanitarne svrhe za borbu protiv raka kože. Zarada od njih će biti usmerena na posebnu grupu za istraživanje melanoma uokviru Njujorškog univerziteta.

Predsednik kompanija "Džejkobs" i "Mark Džejkobs" (naravno, ovaj veliki dizajner nije samo jedan, već dva brenda), Robert Dafi otkriva koliko Trej Parker i Met Stoun štite svoje junake:

- Oni su veoma, veoma obazrivi kada su saradanje u pitanju. Sarađivali smo sa mnogim umetnicima tokom vremena, ali moram reći da su Trej i Met najviše zaštitnički nastrojeni prema svom brendu. Bili su toliko uključeni u pravljenje ovih majica da ih je zanimalo kakva će tekstura materijala biti i koliko će biti gusta boja printova.

Dafi otkriva još jednu veoma zanimljivu činjenicu ove humane saradnje kompanije "Mark Džejkobs" sa "South Parkom":

- Baš sam želeo da iskoristimo Kenijev lik, ali oni su rekli da apsolutno nema šanse da mi to dozvole. A baš sam želeo da vidim kako on izgleda bez svog kaputa.

Majice po ceni od 35 dolara moguće je kupiti online ili u "Marc by Marc Jacobs" buticima. Sigurni smo da će fanovi "South Parka" brzo razgrabiti ove dizajnirane majice sa svojim omiljenim junacima.

Pogledajmo zajedno epizodu "South Parka" sa Mišićavim čovekom Markom

Pogledajte još