A za Severinu restoran

Milan već nekoliko dana pregovara sa vlasnicima jednog poznatog kafe-restorana u Njegoševoj ulici kako bi ga kupio pre nego što se ona porodi, piše "Press".

Kako se priča ovo će biti iznenađenje za Severinu.

- Severina i Milan su česti gosti restorana ovog kompleksa, naročito je to bilo prošlog leta kada su dosta vremena provodili u Beogradu. Lokacija im savršeno odgovara jer je njihov stan upravo u ovoj ulici, pa su skoro svaki dan doručkovali baš ovde. Restoran nije bio na prodaju, ali Milan je ponudio veliki iznos, sumnjam da će ga vlasnici odbiti. Iako dogovori traju već nekoliko dana, sasvim je izvesno da će Severina dobiti poklon odmah nakon porođaja koji se očekuje svakog dana - kaže izvor "Pressa" blizak popularnom paru.

U okviru tog kafe-restorana postoji nekoliko soba za odmor, koje Milan takođe hoće da kupi kako bi u njemu mogli da ugoste sve svoje prijatelje i Severininu porodicu kad dođu iz Hrvatske u Beograd.

Priča se i da su Milan i Seve oduševljeni enterijerom i da neće ništa menjati ni nakon kupovine, a najverovatnije će zadržali i celokupno osoblje restorana i motela.

Milan i Severina svoje buduće domaćinstvo upotpunili su sa nekoliko nekretnina stanom u Zagrebu, kućom u Novom Sadu u blizini Salaša 137, kao i placom u Čačku.

Pogledajte još