Iz Velikog Brata u Ministarstvo

Zajedničko pojavljivanje u javnosti ministra i zgodne plavuše, bivše voditeljke, podgrejalo je priče da taj neobičan aranžman izlazi iz okvira striktno poslovne saradnje, piše "Alo".

Prema rečima dobro upućenog izvora bliskog novopečenim saradnicima, bivša supruga odbojkaša Edina Škorića dobar deo svoje radne biografije duguje upravo najpoznatijem srpskom graditelju.

- Ivana je javnosti bila poznata uglavnom kao voditeljka lakih programa i učesnica rijalitija ‘Veliki brat’. Međutim, vremenom su njene ambicije porasle, pa je poželela da se ubaci u ozbiljnije krugove, a ulaznica za to bilo joj je poznanstvo s ministrom. Na njegovu preporuku se najpre zaposlila kao asistent na Univerzitetu ‘Megatrend’, čiji je vlasnik Mrkin dobar prijatelj Mića Jovanović, gde je radila do pre nekoliko meseci - kaže izvor.

Na tom fakultetu ona je stekla i diplomu master studija, koja joj je postala značajna referenca za ulazak u ministarstvo.

- Ubrzo pošto je završila studije, Mrkonjić je Ivanu doveo u svoje ministarstvo, pošto mu je njeno novo akademsko zvanje dalo alibi da je angažuje. Prisni odnosi između njih dvoje traju već izvesno vreme, ali su tek odnedavno počeli i da se javno pojavljuju zajedno, pa je njihova veza zbog toga postala i predmet pošalica u zajedničkom društvu - dodaje naš izvor.

Milutin Mrkonjić je priznao da je beogradskoj lepotici dao uhlebljenje u svom ministarstvu.

- Istina je da radi kod nas. Zaposlena je kao savetnik, ali ne moj lični, nego naš, u Ministarstvu infrastrukture - rekao je socijalista, ali nije želeo da iznese detalje angažmana.

Međutim, kad su ga novinari pitali da li je istina da između njega i njegove nove saradnice postoji nešto više od prijateljstva i poslovnih odnosa, Mrkonjić je najpre planuo, ali se brzo pribrao i u svom stilu odgovorio:

- Nažalost, ništa od romanse! Emotivno sam prazan! Za mene je moja žena Dragana i dalje broj jedan. Ako budem imao nešto, prvo ću vama da javim. Ivana Šorić je dobra, vredna žena i zaista nije lepo da tako o njoj razgovaramo - rekao je.

Pogledajte još