Lady Gaga je bila bulimična tinejdžerka

Slavna pevačica je izjavila da je jedva uspela da se odupre ovoj bolesti i da je presudno u njenoj odluci da istraje bila opasnost da takvo stanje ugrozni njen glas.

Naime, bolest je toliko uhvatila maha da je ona toliko često povraćala da joj je želučana kiselina počela da nagriza grlo i glasne žice.

"Sad mi je mnogo lakše da govorim o tome, jer to više ne radim. Povraćala sam tokom cele srednje škole. Bulimija mi je upropaštavala glas i morala sam nekako da prestanem. Kiselina je jako loša za glasne žice. Vi koji ne pevate možda i nemate takav izlaz iz problema pre nego što bude prekasno. To je jako opasno.", izjavila je Lady Gaga.

(old_image)

Stefani Germanota, kakvo je inače pravo ime Lady Gage, je rekla da je sebe terala da povraća nakon što bi se prejela omiljenom hranom svog tate Džoa, a to su špagete sa čuftama. "Htela sam da budem mršava mala balerina, a bila sam proždrljiva italijanska devojčica kojoj je tata svake večeri servirao omiljeno jelo. Znala sam da dođem kući i da pitam: "Tata, zašto nam uvek ovo daješ da jedeš? Moram da budem mršava". A on bi mi rekao: "Pojedi svoje špagete!", otkrila je Lady Gaga.

Dodala je i kako je zbog bulimije bila na ivici nervnog sloma i naglasila da se treba boriti protiv iskrivljene slike "savršenstva" kakva se javnosti servira posredstvom modnog i estradnog sveta i osvrnula se na to kako se na svim snimanjima i u spotovima "rastežu" i "peglaju" zvezde i da ta "savršena" slika ne odgovara stvarnosti.

Pogledajte još