Pronjuškaj po kući Džordža Klunija (VIDEO)

Svakako je nesvakidašnje iskustvo zaviriti u kuću jedne velike filmske zvezde kao što je Džordž Kluni i, štaviše, imati njega lično kao svog vodiča i to uživo na televiziji. Ali, nekako ova emisija TV stanice CBS sve zajedno sa voditeljima koji preko ekrana uživo "kibicuju" po Džordžovoj kući i kao opušteno ćaskaju o svemu, deluje nekako čudno. Hm?

Da li je ovo "pred-oskarska" aktivnost "političara među glumcima" Džordža Klunija? U svakom slučaju, ako si fan Džordža Klunija, uživaćeš u ovom specifičnom intervjuu u emisiji CBS-a "Person to Person", koji možeš pogledati u video klipu u nastavku.

Saznaćeš kako Džordž u svojoj kući u L.A.-u, zapravo u prestižnom kraju Studio City, čuva Kenedijeve kravate i fotografiju sa predsednikom Obamom, ploče svoje tetke - pevačice Rouzmeri Kluni, fotografije svoje porodice i psa, zatim kako u frižideru drži zdravu hranu, dok u baru ima najrazličitija alkoholna pića od kojih najviše voli tekilu i vodku... Da, definitivno je mogao da bude novinar kao njegov otac Nik nekada, ali i političar što njegov otac sada pokušava u Kentakiju.

Pogledajte još