Vladi Mandiću racija upala na rođendan

Kako piše "Blic Puls" rođendansko slavlje Vlade Mandića se umalo nije završilo u policijskoj stanici! Naime, nešto posle ponoći, u klub u kojem je Mandić proslavljao 33. rođendan je uletela policijska patrola započevši pravu raciju koja je trajala 45 minuta. Maleroznog salvljenika su čak bez objašnjenja izveli iz kluba i pretresli mu automobil!

Prisutni gosti su pomislili da policijska pretraga ima veze sa nedavnim hapšenjem Luke Bojovića, navodnog vođe zemunskog klana, ali se postavlja logično pitanje kakve bi veze tim imali Mandić i njegovi gosti.

"Istina je da su mi na proslavi rođendana pretresali automobi, kao i da je u klubu u kome sam slavio bila racija, ali ne znam zašto su od svih ljudi izdvojili samo mene. Takođe, ne znam ni šta su tražili u mom autu, a sada me i ne interesuje. U svakom slučaju, pripadnici policije mi nisu pokvarili rođendan, a ni raspoloženje, i na kraju smo se veoma lepo proveli!
- za „Alo“ je izjavio Vlada Mandić.

Inače, odsustvo brojnih lepotica te večeri koje se inače često viđaju u Vladinom društvu govori u prilog pričama da se Mandić pomirio sa bivšom suprugom Jelenom, a kažu i da je upravo od nje dobio najlepši poklon - skupoceni ručni sat.

Pogledajte još