Kako ćeš najbrže dosaditi dečku

Ipak, žene ponekad potpuno glupavim greškama uspevaju da oteraju čak i idealne tipove. U anketi magazina "Vita" u kojoj su učestvovali različiti tipovi muškaraca najčešće su se ponavljali odgovori koji se svode na sledećih nekoliko stvari koje nikako ne bi smela da činiš, ako svog muškarca želiš da zadržite u blizini.

Ne govori ružno o svom bivšem

Muškarci su kao parfemi. Treba ih isprobati nekoliko kako bi otkrila koji je tvoj idealani tip. Međutim, kada otkriješ koji je tvoj idealan parfem, zaboravićeš da si one stare uopšte i koristila. Tako bi trebalo da bude i sa momcima. Nemoj da mu spominješ muškarce koje si imala pre njega. Spomeni mu da si imali vezu, ali da jednostavno nije išlo, ali nikako nemoj da govoriš da je tvoj bivši kreten, budala i sl. To bi moglo da mu zasmeta, jer ako za nekog misliš da je kreten, njemu to može da signalizira da još nisi okrenula novu stranicu i da nisi potpuno prebolela bivšeg. Zato, zaista okreni drugo poglavlje i pričaj o vašem životu, a ne o životima ljudi koji više nisu važni.

Ne pričaj non-stop, nauči i da ćutiš

Ponekad je dobro biti brbljavica, ali naglašavamo - samo ponekad. Dopusti i njemu da tu i tamo nešto izgovori, a one stvari koje ti je rekao u poverenju, neka zaista ostanu samo vaše. Isto tako, muškarci ne vole kada s prijateljicama deliš rečenice poput: "Joj, znaš kako je bio sladak!". Njemu bi bilo draže kada bi pohvalila njegove veštine u krevetu nego da govoriš o njemu kao da je kućni ljubimac.

Ne zivkaj ga stalno

Ti baš želiš da znaš gde je on i s kim, a on je baš izašao s ortacima na pivo? Kupila si nove cipele i imaš potrebu da mu oduševljeno prepričavaš kako su savršene? Kad ga nazoveš, beskrajno dugo mu prepričavaš šta si sve sanjala i kako si danas pojela previše čokolade? Stop! Nemoj ga neprestano zivkati i gušiti svojim problemima, dilemama i raznoraznim utiscima. Muškarci ne vole duge telefonske razgovore i telefonska naklapanja, osim ako možda nije reč o telefonskom seksu. Za sve ostalo, imaš servis koji se zove - najbolje prijateljice.

Ne preteruj s planovima

Poznajete se tek mesec dana, a ti si mu već ispričala priču u kojoj on u jednoj ruci drži bebu, a drugom pegla vaše nove zavese dok ti pokušavaš da uspavaš vaše drugo dete? Pa, o'ladi malo sa planovima za budućnost! Momci žive za sadašnjost i njima je dovoljno što si sada i tu pored njega, a sve ostalo će se desiti spontano, ako uopšte treba da se desi.

Dragi, da li me voliš?

Ako želiš nekoga ko će ti kao izdresiran stalno odgovarati na pitanja da li te voli, nabavi papagaja, a ako želiš dečka, budi strpljiva. Ukoliko ti je spontano rekao da te voli, onda to zaista i misli i nemoj mu tražiti da ti to ponavlja sto puta, naročito ne dok, na primer, gleda utakmicu sa društvom. Nema u tome ništa loše, znaš i sama da se ljubav ne dokazuje rečima nego delima. U suprotnom, to može da ukaže na tvoju nesigurnost, a ako duboko u sebi osećaš da za nju ima osnova, onda ti ne vredi ni da ti milion puta odgovori da kako te voli.

Pogledajte još