Preminula Vitni Hjuston

Nakon što su dobili dojavu, vatrogasci i osoblje hotela su se prvi našli na mestu događaja. Kako javlja Fox news, oni su pokušali da ožive Hjustonovu, ali bez uspeha. Proglašena je mrtvom u 15.55 časva po američkom vremenu.

Policija je saopštila da na telu nisu pronađeni tragovi nasilja i da se ne zna tačan uzrok smrti pevačice. Pokrenuta je istraga koja će utvrditi sve detalje ovog nesrećnog događaja. On je dodao i da su telo identifikovali prijatelji i porodica sa kojima je Vitni boravila u hotelu.

Njeni obožavaoci su se okupili ispred hotela paleći sveće i pevajući njene pesme.

Pogledaj VIDEO sa poslednjeg nastupa Vitni Hjuston:
Vitni Hjuston je rođena 9. avgusta 1963. godine, a najveće uspehe je ostvarila tokom 80-tih i 90-tih godina prošlog veka. Iza sebe je ostavila 19-godišnju ćerku Bobi Kristinu Braun.

Jedna od najboljih pevačica sveta dobitnica je dva Emija, šest Gremija i 30 muzičkih nagrada "Bilbord". Tokom karijere Vitni Hjuston je prodala više od 140 miliona albuma. Često je nazivana i "Glas" (The Voice) zbog vrlo snažnog vokala kojim je postala uzor brojnim drugim r'n'b i pop izvođačima.

Popularna pevačica je poslednjih godina imala dosta problema sa alkoholom, drogama, kao i raznim lekovima za smirenje, koji su joj isuviše često škodili. Pokušavala je više puta da se vrati na veliku scenu ali joj to nikada nije pošlo za rukom.

(old_image)

Jedna od najpoznatijih američkih umetnica za poslednjih 20 godina umrla je neposredno pred dodelu Gremi nagrada, kojoj je trebalo da prisustvuje u nedelju u Los Anđelesu.

Pogledajte još