Iznenađenje za Noleta na Kopu! (VIDEO)

Prvi reket sveta konačno će u moći da uživa u skijanju, njegovoj najvećoj ljubavi posle tenisa. Odmah po dolasku na popularni Kop, Nole se oglasio na Tviteru:

"Najzad sam opet na Kopaoniku. Ovde sam odrastao, prvi put zaigrao tenis, usudio se da sanjam o profesionalnoj karijeri... Tako sam srećan što sam se vratio, posle šest godina!"

Njegova radost je još već s obzirom da je planirani dolazak na Kopaonik bio pod velikim znakom pitanja zbog veoma loših vremenskih uslova. Tome se najviše protivila majka Dijana, ali je Nole očigledno uspeo da šarmira mamu, pa sada bezbrižno uživa u čarima najlepše srpske palnine.

A da mu boravak ostane u najboljem sećanju, pobrinula se grupa od oko 80 ski instruktora koja je u znak zahvalnosti Novaku Đokoviću koji predstavlja našu zemlju u najboljem svetlu, a koji je ujedno i veliki ljubitelj Kopaonika struktori, svojim telima napravilo natpis na vrhu ski staze "Nole N°1".

Pogledajte snimak koji su napravili i montirali zvanični snimatelji ski škola “Body and Health”, “La Scuola di Schi” i “Snow Stars Team”, Boban Jevtić i Milan Vranić.

Pogledajte još