Najpopularnije obrade pesama Vitni Hjuston (VIDEO)

Mnogi su pokušavali, pokušavaju i uvek će pokušavati da obrađuju hitove Vitni Hjuston - kako u muzičkim TV šouovima, tako i na nastupima po klubovima ili na kućnim karaokama. Samo za pojedine možemo da kažemo da ne treba da se stide pokušaja... Evo nekoliko njih koji spadaju u tu kategoriju.

VEST: Preminula Vitni Hjuston

Džesi Džej je sada velika pop zvezda među mlađom publikom, kao što je od sredine osamdesetih do sredine devedesetih bila Vitni Hjuston. Svi su se ugledali na Vitni, pa i Džesi koja je u "kućnoj varijanti" jako lepo otpevala jednu od čuvenih pesama "I Have Nothing".

I finalistkinja šoua "Britanija ima talenat" - Koni Talbot, iako danas ima svega 11 godina, svesna je značaja Vitni Hjuston i njenog čarobnog glasa koji će se slušati zauvek. Kada je tada sedmogodišnja Koni uživo na britanskoj televiziji zapevala "I Wll Always Love You" svima je stao dah. Danas je ovaj nastup na YouTube-u, samo na ovom linku, pogledalo skoro 40 miliona ljudi.

Naravno, ni Liona Luis nije propustila da otpeva nekoliko pesama Vitni Hjuston koje su je svakako dovele do pobede u britanskom šouu "The X Factor". Lionu danas često upoređuju sa Vitni Hjuston i Toni Brekston. Koliko njena izvođačka energija i boja glasa podseća na ono što je bila Vitni u svojim najboljim godinama, proveri obradi pesme "I Have Nothing" (video u nastavku). Poslušaj Lionu Luis i kako peva "I Will Always Love You".

U Lioni ćeš uživati, ali kada se setiš kako je Vitni pevala "I Have Nothing" u Južnoafričkoj republici 1994. godine - naježićeš se!

Kada su dobre obrade hitova velikih muzičkih zvezda tema, kako zaobići Nadlanu.com favorit - školski hor PS22 iz Njujorka? Zajedno sa Celtic Woman, talentovani mališani iz PS22 hora su otpevali čuveni duet Vitni Hjuston i Maraje Keri "When You Believe" iz animiranog filma "Princ Egipta".

Međutim, znate ko je zaista "razbio" kada je obrada Vitni Hjuston u pitanju? Naravno, Kristina Agilera i to nekada davno, kada je bila devojčica u šouu "Miki Maus Klub" zajedno sa Britni Spirs, Džastinom Timberlejkom i Rajanom Goslingom. Iako mlada, Kristina je i tada jednoj velikoj pesmi dala nešto svoje. Proveri u video klipu u nastavku.

A pogledaj i kako Britni Spirs peva "I Will Always Love You" . Kristina ili Britni? Lako je odlučiti, zar ne?

Kada su saznali za strašnu vest da je glas Vitni Hjuston zauvek utihnuo, naravno, postava serije "Glee" je najavila specijalnu epizodu posvećenu ovoj divi. Jedna od junakinja ove serije Šaris ovako je otpevala "I Will Always Love You" u jednoj TV emisiji.

OK, nismo zaboravili... Anastasija Ražnatović je otpevala na jednoj domaćoj televiziji "I Will Always Love You", dok se njena mama Ceca "suzdržavala da ne zaplače", a političar Tomislav Nikolić je pratio "na plejbek". Ipak je ovaj nastup na YouTube-u pogledan skoro pola miliona puta, mnogima se svideo, tako da... Anastasija Ražnatović - I Will Always Love You, pa ko voli, nek' izvoli.

Pogledajte još