Stvarno fancy ili ....?

Nigde ništa ne možete pročitati o ovom restoranu: ni radno vreme, niti kakva je atmosfera, nema nikakvih reklama. To još više intrigira... šta se to krije iza vrata u Skerlićevoj 6?

Proverili smo za vas…

Došli smo bez rezervacije. Znači, ne morate ručak u u ovom restoranu u Beogradu da stavljate u svoj mesečni plan. Mada,možda smo samo imali sreće, zato bolje, ipak rezervišite.Osoblje je opušteno taman toliko da vam ne bude neprijatno.

(old_image)

Enterijer je moderan sa malo detalja. Uređen je na dva nivoa. Toalet će vas za trenutak prebaciti u scenografiju science fiction filmova. Zaslepljuće belo.

Kada vam posluže kuver, zapitaćete se gde je štafelaj za slikanje jer ćete uz komadiće prepečenog bageta dobiti dve tube,prave slikarske. Super fora, priznaćete. Nije super što se kuver naplaćuje, ali ovo je fancy mesto pa i ne možete baš očekivati da znate koliko ćete tačno para potrošiti.

Da poručite piće ovde možete samo iz vinske karte, drugu dobiti nećete, čak i ako zatražite.Valjda misle da je tako lakše, da nemate dilemu koje se piće slaže uz vaše jelo.

Meni je zanimljiv, ali nemate baš previše izbora.

Za toplo predjelo, služe tople tanjire...zanimljvo: jedino o čemu nisu razmišljali da u njih nekad treba da stavimo hladnu salatu. Ali dobro, da ne detaljišemo baš previše.

Hrana je zato odlična, od prezentacije do ukusa. Zapečena hobotnica je za ljubitelje morskih plodova raj na zemlji, kobasice od škampi možete probati samo ovde. A prženi žablji bataci sa borovnicom..prste da poližete.

Vinska karta sa probranim vinima prati ovu zanimljivu gastroponudu.

Ovde dolazi mladi biznismeni i devojke koje baš takve vole, pa je atmosfera kosmopolitska, ali i cene.

Šta ti misliš o ovom restoranu?

Pogledajte još