Retro je in!

Kada se na jednom mestu skupiti toliko mladih kreativnih ljudi može se pronaći svašta: od originalanog nakita, preko zanimljivih komada garderobe do praktičnih predmeta za kuću.

POGLEDAJ FOTOGRAFIJE

Sve je namenjeno istoj ciljnoj grupi:onima koji vole da budu drugačiji i primećeni.Da sebi sigurno obezbediš pažnju u društvu, stavi na glavu fascinator, koji je napravjen, pogađaš, da skrene pažnju na osobu koja ga nosi.

(old_image)

Prva ga je nosila Marija Antoaneta, jer je bila niska.

U kojoj prilici je zgodno nositi ovako nešto, pitali smo dizajnera Dragana Smiljanića?

-Tokom dana fascinator ima ulogu da fascinira, uveče postaje koktel šešir i namena mu zavisi od same dame: da li želi da stavi fascinator kada ide sa dečkom na večeru ili kada ide na festival igre ..Svakako za neku svečanu priliku ali svako od nas ima drugačiju definicuju svečanog događaja u njegovom životu .-

Cene fascinatora su od 2000 dinara, svi su unikatni i prave se od prirodnog perija:pauna, jerebice a detalji su bojeni prirodnom bojom.

Zvanični poklon grada Beograda je keledodskop, koji pravi dizjanerka Svetlana Dimovski.Onje unikatan i registrovan, tako da više nema dileme šta da kupite strancima na poklon!

Nakit:

Danijela Cvetković, akademski vajar, je predstavila nakit koji je kako kaže već prepoznatljiv u krugovima modnih sladokusaca.Nakit je upečatljiv, pravljen od livenog aluminijuma, uz puno detalja kao što su zupčanici, pop nitne..

-Ja radim reciklažu na jedan sasvim inovativan i dugačiji način za ljude koji žele da budu unikat u gomili serijskih proizvoda.-

Cene su od 1000 do 5000 dinara.

Bilo je tu još mnogo izlagača:Jazz Steam punk, Retro Chic, Studio Boca&For One Lady, Šmizla Second hand i mnogi drugi...

Ako nemate ideju ideju šta da kupite svojoj dragoj za Dan Zaljubljenih, prošetajte do Art Centra u Kralja Petra 71 , a možete i lepo da se provedete uz DJ LUCKY-a, kojije zadužen za muzički ugođaj.

Pogledajte još