U Sarajevu oduševljeni filmom Anđeline Džoli (VIDEO)

"Puno mi znači što sam tu sa vama", rekla je američka glumica i rediteljka, koja je i zaplakala pred oko 5.000 gledalaca u punoj dvorani.

Publika je glasnim aplauzom pozdravila glumca Radeta Šerbedžiju, koji u filmu tumači lik Srbina koji komanduje vojskom.

Publici u Zetri su se nakon projekcije filma poklonili i glumci Zana Marjanović, Goran Kostić, Jasna Ornela Beri, Ermin Sijamija, Vanesa Glođo i drugi.

Anđelina Džoli i njen suprug Bred Pit su se pre projekcije filma prošetali crvenim tepihom ispred Olimpijske dvorane Zetra, na oduševljenje obožavalaca sa kojima su se fotografisali i kojima su potpisivali autograme.

Američka rediteljka je rekla da joj ovaj film "najviše znači" i izrazila nadu da će publika osetiti da je snimljen s ljubavlju. "Film govori o ljudima i njihovom stradanju. Medjunarodna zajednica smatra da se pomoću njenih programa narod pogođen ratovima može brzo oporaviti, ali to nije tako. Potpun oporavak je težak i ljudima je potrebna velika pomoć", kazala je Anđelina Džoli.

Film kojim je Andželina Džoli debitovala kao reditelj i scenarista biće distribuiran u bioskopima u Federaciji BiH od 16. februara. Film neće biti javno prikazan u Republici Srpskoj, osim na privatnim projekcijama koje organizuju građani.

Anđelina Džoli i Bred Pit u sredu će napustiti Sarajevo, grad u kojem je u poslednje dve godine boravila tri puta.

SVE O FILMU: U zemlji krvi i meda

Beta

Pogledajte još