Hirovi trudnice Severine

Seve je od početka januara u bolnici, a pošto je probila termin za porođaj, poslednjih dana je veoma nestrpljiva i potrebna joj je pažnja majke Ane i verenika Milana Popovića.

- Seve je uzbuđena i nestrpljivo čeka porođaj. Poslednjih nekoliko dana zamolila je majku da spava sa njom u apartmanu. Ana joj pomaže da se opusti i pripremi se za najvažniju ulogu u životu - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da Seve u sobi ima televizor, telefon i tuš-kadu sa drškom da se ne bi okliznula.

Severinin verenik Milan Popović, redovno posećuje pevačicu, a automobil najčešće parkira u bolničkoj garaži da bi izbegao brojne paparace i novinare koji danima čekaju lepu vest. Milan je angažovao i telohranitelje koji dežuraju ispred bolnice da znatiželjni Severinini fanovi ne bi uznemiravali njegovu dragu.

Prema trvrdnjama hrvatskih medija, Severinin termin za porođaj ipak je bio juče, ali se pevačica još nije porodila. U poslednjem intervjuu pred odlazak u bolnicu Seve je otkrila da će roditi sina, kome će dati ime Aleksandar Ivan.

Pogledajte još