Gas, gas između Katarine Šišmanović i Dušana Bajatovića

Kako piše "Kurir", Dušan Bajatović (45), generalni direktor "Srbijagasa" i jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji, i zgodna, a sveže razvedena voditeljka Katarina Šišmanović (29) upoznali su se na snimanju emisije "Magazin In".

- Već ispred studija su razmenili nekoliko rečenica, a po osmehu gospodina Bajatovića videlo se da mu se Katarina dopala na prvi pogled! Bogami, nije ni ona bila ravnodušna - kaže za "Kurir" sagovornik koji se zatekao na licu mesta.

- On je i ranije govorio da je idealan tip žene koja bi ga osvojila - visoka, zgodna crnka! Eto, zato i mislim da će ovde biti svašta, jer su i tokom snimanja sevale varnice!

Pošto su Bajatović i Šišmanovićka bili nedostupni za odgovore na pitanja o njihovoj navodnoj vezi, "uskočila" je Zorana Pavić, koja je takođe bila gošća ove emisije. Ona nije imala problem da progovori...

- Dušan je izuzetno šarmantan, duhovit i odličan sagovornik, tako da je na snimanju bilo fantastično! Bez problema je prihvatio sve naše predloge za organizaciju svadbe, tako da sam ja sa svojim bendom već spremna za veselje, samo da izaberu mesto! - rekla je pevačica za "Kurir".

Uvek duhovita Zorana Pavić je uverena da voditeljka emisije "Sve za ljubav" može da počne da bira venčanicu.

- Katarina je u jednom momentu čak rekla: "Žao mi je što nisam ponela prsten, pa da veridba bude javna". Naočigled svih dešavala se krajnje nesvakidašnja romansa... I Miki Đuričić se ponudio da pripomogne i da im organizuje "48 sati svadbu" da ne bi odugovlačili - govorila je Zorana umesto navodnog para.

Izvor: Kurir

Pogledajte još