Anri Mišel najavljuje najjači tim protiv SCG

MINHEN, 20. juna 2006. (Beta-Rojters) - Selektor Obale Slonovače, Anri Mišel, izjavio je danas da je njegov tim platio cenu za greške u odbrani i najavio da će pokušati da oproštajnom utakmicom protiv Srbije i Crne Gore odu dostojanstveno iz Nemačke.
On je najavio da će u petak u Minhenu na teren izvesti najjači mogući sastav, u zavisnosti od fizičke i mentalne spremnosti igrača.
"Napravili smo neke greške, male greške u odbrani, i zbog toga smo eliminisani sa Svetskog prvenstva, ali možemo iz toga nešto da naučimo", kazao je Francuz na klupi "slonova".
On je rekao da su u ekipi razočarani porazima od Argentine i Holandije i dodao da su, rezultatski, to bile neizvesne utakmice ali da se mora prihvatatiti realnost.
Mišel je o svom budućem statusu na klupi Obale Slonovače rekao da mu  ugovor ističe po završetku Svetskog prvenstva i da pre toga ne može ništa bliže da kaže.
Selektor "slonova" je nedavno izjavio da je dovoljno dao afričkom fudbalu. On je pre toga predvodio na Svetskim šampionatima ekipe Kameruna 1994. i Maroka 1998. godine. Mišel je, takođe, predvodio Francuze do polufinala Svetskog šampionata 1986. godine.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.