Srbija zasluženo izgubila

PEKING, 22. avgusta 2008. (Beta) - Trener vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić izjavio je da njegova ekipa danas nije uspela da na utakmici sa SAD u polufinalu Olimpijskih igara pronađe pravi ritam i da je zaslužno izgubila.

"Na utakmici sa Španijom pre dva dana, delovali smo dobro, ali danas nismo uspeli da pronađemo taj ritam, slabo smo se branili sa igračem manje, iako smo znali da nas čega težak susret i da to što smo blagi favoriti na papiru ne znači ništa", rekao je Udovičić novinarima u Pekingu. Srbija je od SAD izgubila sa 5:10, pa će se u nedelju, od 8.20, u meču za bronzanu medalju sastati sa Crnom Gorom.

Kapiten Vladimir Vujasinović bio je vidno uznemiren. "Završili smo kako smo i počeli. Jedino smo utakmicu sa Španijom odigrali kako valja, sve ostalo je, nažalost, bila katastrofa", ocenio je Vujasinović, a slično mišljenje izneo je i Filip Filipović.

"Ko ne može da skoro dve četvrtine postigne gol i nije zaslužio da se nađe u finalu. Jednostavno nismo uspeli da nađemo ideju za odbranu Amerikanaca", istakao je Filipović.

Pogledajte još