Adel tuži časopis zbog lažnih seksi fotki!

Pevačica je oštro odbacila navode da je na fotografijama, koje su skinute sa smartphone-a, objavljenima u časopisu "Public" upravo ona. Skandal je izbio u javnost samo nedelju dana nakon što je Adel nagrađena sa šest Grammy nagrada u Los Anđelesu.

Advokati Adel podižu tužbu protiv francuskog magazina koji tvrdi da ima preko tri miliona čitatelja svake nedelje. U izjavi za "MailOnline" napisali su:

"Dobili smo informacije da je francuski časopis 'Public' danas objavio slike za koje tvrde da potiču sa snimka seksa naše klijentkinje. Naša klijentkinja nije na tim snimcima, kao što tvrde u članku, na fotografijama nije ona. Takve tvrdnje neistinite su i potpuno klevetničke. Zato ćemo preduzeti pravne korake u vezi s tim", stoji u saopštenju.

Premda lažne fotografije mogu uzrokovati neugodnost kod Adel, teško da će joj pokvariti dojam sjajne i uspešne godine. U profesionalnom smislu, uspela je da se vrati i nakon operacije grla, a privatno, upravo se uselila u novi dom blizu svog dečka, 37-godišnjeg Simona Koneckija.

Adel je smirila fanove nakon što je opovrgnula naslove da namerava da uzme petogodišnju pauzu od pevanja najavivši uskoro novi album.

Pogledajte još