Aleksandra Radović u vezi sa vlasnikom "Smokvice"?

Jevrejin je osvojio srce pevačice krajem 2011. godine, a zajedničkim dočekom Nove godine u njegovom restoranu potvrdili su da je njihova veza ozbiljna.

Kako Press ekskluzivno saznaje, Aleksandru i Reama upoznali su zajednički prijatelji. Oni su se najpre viđali samo u društvu njihovih prijatelja, a zatim i na romantičnim večerama u njegovom restoranu.

Reamu se Aleksandra svidela na prvi pogled. Iako ni ona nije bila ravnodušna prema njemu, izbegavala je da prihvati njegov poziv za izlazak jer nije bila spremna da započne novu vezu, budući da se posvetila jednoipogodišnjoj ćerki Nini. Međutim, Ream je bio uporan i uspeo je da je osvoji. Njih dvoje su zajedno dočekali Novu godinu u njegovom restoranu „Smokvica” u Erport sitiju, gde su čitavo veče razmenjivali nežnosti. Skladan su par i odaju utisak da će njihova veza potrajati. Iako su veoma zaljubljeni, zasad ne prave planove za budućnost već uživaju u romansi”, kaže Press-ov zvor blizak pevačici.

Inače, ovo je Aleksandri prva veza nakon kraha ljubavi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, s kojim je raskinula pre godinu i po, odmah nakon rođenja njihove ćerke.

Njen novi izabranik već nekoliko godina živi u Srbiji, gde je započeo biznis sa partnerima iz Meksika i Bosne, i ne planira da se vraća u Izrael, iako vrlo često posećuje porodicu u domovini.

Pogledajte još