Aragones: Igrači sa klupe protiv Saudijske Arabije

KAMEN, 20. juna 2006. (Beta-Rojters) - Rezervni igrači španske fudbalske reprezentacije dobiće šansu u poslednjoj utakmici u Grupi H protiv Saudijske Arabije, najavio je danas selektor Španije, Luis Aragones.
Aragones je potvrdio da će se napadač Fernando Tores, koji je trenutno najbolji strelac Mundijala u Nemačkoj, sa tri gola, pošto je Španija sa dve pobede u prva dva kola obezbedila plasman u osminu finala,odmarati  na sledećoj utakmici.
On je dodao da će napadači David Vilja i Raul igrati po jedno poluvreme, kao i da će za utakmicu sa Saudijskom Arabijom u petak izvesti na teren potpuno drugu odbrambenu četvorku.
Igrači su danas pre podne imali lagani trening, a nakon toga su dobili slobodno do kraja dana.
Španija je prva u Grupi H sa šest bodova i gol razlikom od plus šest. Ukrajina je druga sa tri boda, dok Tunis i Saudijska Arabija imaju po jedan.
U osmini finala, tim Luisa Aragonesa sastaće se sa Švajcarskom, Južnom Korejom ili Francuskom, u zavisnosti od rezultata trećeg kola Grupe G.
"Ne mogu da kažem koga bi najviše voleo da sretnemo. Francuska izgleda nije u najboljoj fizičkoj formi, ali nam oni mogu stvoriti probleme zato što su veoma iskusni i znaju šta je SP", rekao je Aragones.
"Švajcarska ima veoma mladu ekipu kao i mi, igraju dobar fudbal i veoma su jaki u prekidima. Koreja, pa, oni trče kao ludi", kazao je Aragones.
Južna Koreja je na prošlom SP eliminisala Španiju na penale. Francuzi su takođe eliminisali Špance u četvrtfinalu Evropskog prvenstva 2000. godine.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.