Izvoz ljubavnih mirisa i napitaka

Mirisi i raznorazni napici namenjeni Singapurcima, damama i muškarcima, koji bi trebalo da povećaju njihovu želju za seksualnim odnosom, uskoro će se naći i u apotekama u inostranstvu, pošto ih je vlada tog grada-države u jugoistočnoj Aziji preporučila kao sredstvo za - povećanje nataliteta.

Prema pisanju singapurskih medija, "njena" ili "njegova" toaletna vodica pod imenom "Romancing Singapore Eau de Parfum" ovih dana kreće ka tržištima Azije, Severne Amerike i Evrope - saopštio je marketing proizvođača "čudesnih parfema i napitaka" - fabrike "Cosmetical Asia Pte. Ltd".

Parfeme s opojnim mirisima biljaka za "nju" i izazovnim mirisom mošusa za "njega" otkrili su studenti hemije na Politehničkom fakultetu u Singapuru kako bi dali svoj doprinos nacionalnoj kampanji "Singapurska romantika" koja počinje ovih dana.

Kampanja je, zapravo, pokušaj vlade da pomogne građanima da vode ljubav i poprave najnižu stopu rađanja u proteklih sto godina koja preti da ovu prenaseljenu ali bogatu minijaturnu državu pogodi "bela kuga".

O svojstvima parfema i napitaka iz Singapura organizovana je globalna reklamna kampanja a "erotski parfemi i napici postaju sve popularniji na gotovo svim meridijanima" - tvrde u u singapurskoj Politehnici.

"Do sada su u rekordno kratkom roku Singapurci kupili 14.000 bočica parfema sledeći preporuke vlade o 'ljubavnim romansama' a ovih dana stigle su narudžbine za još 3.000 bočica" - saopštili su proizvođači.

Za bočicu čudesnog erotskog parfema od 50 mililitara sada treba platiti 49 singapurskih dolara (oko 23 evra) ali vlada najavljuje da će subvencionirati proizvodnju - ako se pokaže da parfemi i napici - "deluju". 

SINGAPUR, 25. avgust 2008. (FoNet)

Pogledajte još