Severina postaje Beograđanka

Ranije se pisalo da je Milan kupio na Vračaru luksuzni stan.

- Prve mesece provešće kod Severinine majke Ane, a kada se budu preselili u Beograd, oko deteta će joj pomoći sestra Marijana, koja s porodicom već godinama živi u glavnom gradu Srbije. Zbog činjenice da se Seve porodila carskim rezom, te da joj znače majčina pomoć i podrška, Milan i Severina će neko vreme boraviti u Splitu. Nakon toga, živeće u Beogradu, gde su se i upoznali kada je ona pevala na njegovom rođendanu - piše "Alo!".

Hrvatski mediji pišu da će o Severini po izlasku iz porodilišta, pored majke, brinuti i sestra Zdenka, ali i sestričina Nevenka, koja je medicinski radnik u splitskoj bolnici. Najpopularniju porodilju na Balkanu tokom jučerašnjeg dana najpre su posetili Milan Popović i majka Ana, te sestričina Mia iz Beograda.

Kurir piše da Severinu i bebu čuvaju telohranitelji.
Ispred apartmana u splitskom porodilištu „Firule“ u kojem su smešteni pevačica i beba stoje tri mladića. Dok je preksinoć trajao porođaj, jedan momak je sve vreme čuvao ulaz u porođajnu salu.

Seve se porodila u ponedeljak carski rezom u 23.05, a juče u 10 sati u posetu joj je došao Milan Popović i majka Ana.

- Mali Aleksandar Popović težak je 3,2 kilograma i dugačak 52 centimetra. Rođen je s tamnijom kosom. Severina se porodila u totalnoj anesteziji. Porođaj je trajao 40 minuta i protekao u najboljem redu. Aleksandar je smešten u istoj sobi s majkom - rekla je jedna od babica iz porodilišta "Firule".

Pogledajte još